Основні складові сучасного євроремонту будинку

- Advertisement -





 
Поняття «євроремонт» досить широке і не однозначне. Для когось – це капітальне перепланування квартири, заміна меблів і аксесуарів. А для деяких – просто косметичний ремонт з використанням більш сучасних будівельних і оздоблювальних матеріалів.

Складний і капітальний ремонт може бути не кожному по кишені. Але не варто лякатися, якщо вам належить зробити євроремонт будинку або квартири. Хорошим виходом стане рішення звернутися до спеціалізованої будівельної фірми, яка має досвід в проведенні ремонтних робіт, тепер при бажанні таку легко знайти в інтернеті наприклад. Це не означає, що доведеться витратити цілу купу грошей. Зараз, можна обійтися порівняно невеликими вкладеннями, купуючи в магазинах сучасні будматеріали за доступними цінами.
Але якщо є бажання зекономити, а фінансів не вистачає, то не обов’язково замовляти послуги дизайнера і майстрів високого рівня. Багато оздоблювальних робіт можна спробувати зробити самостійно. Всі євроремонти в квартирах поділяються на кілька видів, залежно від обсягу робіт і витрачених коштів.

  1. Косметичний ремонт. Передбачає мінімальні вкладення для облагородження квартири і придбання більш сучасного зовнішнього вигляду. Потрібні тільки нові будівельні матеріали і робоча сила.
  2. Середнього рівня ремонт. Передбачає перепланування, заміну вікон, дверей. Забезпечення більш комфортних і функціональних зон приміщення.
  3. Повний і капітальний ремонт із залученням дизайнера, складанням проекту. Природно, результат буде колосальний, але і коштів доведеться вкласти не мало, зате вам не доведеться переживати за якість робіт, це все буде робити професійний дизайнер.

Чим же відрізняється звичайний ремонт від євро? В першу чергу, додержанням стандартів, використанням сучасних високоякісних і екологічно чистих матеріалів. Проводиться заміна вентиляції, проводки, каналізації. Хоча при достатніх навиках і бажанні можна навіть простими аксесуарами перетворити звичайний ремонт в ремонт відповідно до європейських стандартів.

- Advertisement -
- Advertisement -