Застосування граніту в інтер’єрі

- Advertisement -





 
Інтер’єр приміщення із застосуванням натурального каменю – це завжди виразне і розкішне, легко впізнаване обличчя вашого будинку або офісу. Це затишна і тепла атмосфера. Це довговічність і сучасність – незалежно від стилю, в якому виконаний дизайн.

 
Тепер підприємства, які займаються обробкою природного каменю пропонують продукцію з граніту і мармуру для використання в оздобленні інтер’єрів. Сучасні технології, технічна оснащеність виробничої бази і майстерність персоналу дозволяють створювати унікальні вироби з каменю, які будуть окрасою будь-якого приміщення.
 
Нікого не залишать байдужими панно і мозаїчні композиції, які гармонійно вписалися в загальний ансамбль інтер’єру. Дуже поширено застосув граніту для облицювання камінів, для цього підходять http://domkaminov.com/catalog/granit/ різні відтінки природнього каменю. Декоративні молдинги і обрамлення з натурального каменю стануть завершальним штрихом в оформленні внутрішнього оздоблення приміщення. А багатим доповненням до інтер’єру можуть стати кам’яні стільниці, камінні групи, сходи, декоративні елементи вікон, підвіконь і предметів меблів, оригінальні сувеніри з граніту.
 
Інтер’єр житлового приміщення із застосуванням натурального каменю сьогодні доступний багатьом людям навіть із середнім достатком. Натуральний камінь в інтер’єрі житлового приміщення застосовують тепер навіть в звичайних квартирах багатоповерхівки.
 
І справа не тільки в тому, що підлоги з мармуру, або кам’яні стільниці, або мармурові і гранітні підвіконня вносять красу в наше повсякденне життя – це само собою зрозуміло. А справа в тому, що вже багато людей зрозуміли наскільки небезпечними є виділення формальдегіду в атмосферу житлової кімнати з сучасних штучних матеріалів, з яких тепер роблять дешеві стільниці та підлоги. Навіть в разі відповідності санітарним нормам ці виділення не додають нам здоров’я. Особливо це стосується приміщень, де перебувають діти.
 
Поширені місця застосування натурального каменю
 
Натуральні матеріали вкрай широко використовується для внутрішнього оздоблення інтер’єру і окремих його елементів. Для внутрішнього оздоблення використовується тільки якісний натуральний камінь. Багато в чому це пов’язано з тим, що він завжди виглядає солідно і дорого. Найчастіше, мармур і граніт знаходять застосування в облицюванні наступних елементів інтер’єру і екстер’єру:
 
Душова і ванна кімната. Мармурова, гранітна стільниця, раковина і меблі – дозволить сформувати індивідуальний дизайн і збільшить термін служби виробів. З огляду на багате різноманіття можливих кольорів і форм, можна там розставити правильні акценти і врахувати всі побажання замовника.
 
Обробка підлоги. Мармурові або гранітні підлоги додадуть вашому будинку особливий шарм. Природний камінь є самим практичним облицювальним покриттям і має високі декоративні характеристиками.
 
Облицювання стін. Найбільш часто використовується в ванних, коридорах і арках, але в ряді випадків, вставки з натурального мармуру, граніту прекрасно вписуються в інтер’єр звичайної кімнати в квартирі або заміському будинку. Мармурові, гранітні стіни допомагають правильно розбити простір приміщення на логічні зони.
 
Оформлення кухні і стільниць. Широко застосовується камінь на кухнях для виробництва стільниць з натуральних матеріалів. Якщо у вас особливі побажання до форми стільниці – то втілення ваших ідей в реальність можливо із залученням сучасних технологій обробки. Оздоблення інтер’єру кухні мармуром або гранітом – допоможе підтримувати її в найчистішому і бездоганному санітарному стані.
 
Коли ви маєте справу з каменем, то не варто обмежувати свою фантазію на заданому наборі виробів і форм. Дайте політ ваших думок і здійсніть найсміливіші ідеї. Тепер є можливість замовити будь-які вироби, які виготовлять згідно ваших побажань.

- Advertisement -
- Advertisement -