Модульная мебель позволяет эффективно обставить комнату

- Advertisement -




Модульная мебель известна уже давно, но сейчас эти предметы мебели стали еще более совершенными и функциональными. Такая мебель пользуется неизменной популярностью, и потребители ее ценят за возможность комбинировать отдельные блоки и создавать конфигурацию мебельной обстановки по своему желанию. Именно модульность и возможность использовать отдельные блоки обеспечивают универсальность и многофункциональность, возможность создать комплекты мебели, которые эффективно размещаются в помещении.

Особенно удобны такие системы в домах, квартирах и офисах с ограниченной площадью. Возможность переставлять и комбинировать отдельные элементы позволяет использовать квадратуру помещения с максимальной эффективностью. Модульные образцы мебели, детальнее можно посмотреть на странице http://aab-mebel.ru/modulnie-gostinie, имеют много преимуществ, которые и обусловили их популярность в домашних интерьерах и офисных помещениях. Основными преимуществами можно назвать:

  • Простая разборка, сборка и перестановка отдельных модулей;
  • Возможна перепланировка, а число комбинаций будет зависеть только от желания и фантазии;
  • Модули выполняют с одним типом оформления, что позволяет сохранять единство стиля;
  • Мультифункциональность, будет всегда актуальной;
  • Стоимость в итоге выходит меньшей, чем у стационарных мебельных наборов.

 

Чим приваблюють модульні системи меблів

Зараз прийнято обставляти свої квартири вже сформованими меблевими гарнітурами: прихожими, вітальнями, спальнями, кухнями. Пропоновані в широкому асортименті сучасні гарнітури складені з окремих, цілком оригінальних і самостійних предметів, які покупець зможе розставити в своїй квартирі довільно. Також можна придбати стандартну меблеву стінку для вітальні. Швидше за все, це буде набір корпусних меблів. Він передбачає установку його предметів в одній кімнаті, один до іншого вздовж глухої стіни. У будь-якому випадку такі набори і гарнітури за складом меблів комплектуються виробником, в цьому і полягає їх недолік.

Покупець позбавлений можливості індивідуального вибору. Йому залишається або погодитися із запропонованим виробником складом і виконанням такого гарнітура і придбати його, або підшукувати інший. Але в наступному гарнітурі комплектація може влаштувати, а виконання, стиль і якість не завжди підійдуть смакам покупця. І хоча в даний час пропонується досить великий асортимент меблевих гарнітурів для житлових кімнат і віталень, пошуки саме того, що потрібно саме вам, можуть затягнутися надовго. Склад таких гарнітурів досить однотипний, а продавати по частинах або розкомлектовувати їх не хочуть.

І все-таки модульні меблі!

Вирішити ці проблеми і скомпонувати необхідний Вам комплект меблів для вітальні, спальні або дитячої кімнати, сформувати і створити щось оригінальне, неповторне, і «не як у всіх», допоможуть популярні зараз системи меблів з модулів. Пропоновані комплекти таких систем включають в себе багато модульних меблів, часом до двох десятків окремих цільових меблевих предметів і до сотні окремих елементарних модульних елементів, з яких формуються і складаються необхідні покупцеві комплекти і гарнітури.

Ще однією перевагою таких меблевих систем є можливість зібрати єдиний за конструкцією, стилю, дизайну і виконанню комплект меблів модульної для вітальні. А пропонований асортимент варіантів типів обробки і кольору створить неповторний меблевий ансамбль для кімнати, в якій ви будете приймати своїх гостей. Саме такий, як Ви хотіли.

Переваги модульних меблів

За сформованою у нас традицією класичний варіант комплекту модульних меблів для кімнати, традиційно призначеного для відпочинку всієї сім’ї і прийому гостей, повинен включати стандартні предмети корпусних стінки: сервант або буфет, книжкові шафи й полиці, виставкові засклені вітрини для колекції скляній або фарфорового посуду. І обов’язково набір м’яких меблів: зручний диван, кілька крісел м’які пуфи. За кількістю та асортиментом в залежності від площі вітальні.

Західні виробники ототожнюють вітальню з їдальнею і включають в її склад великий, іноді розкладний, обідній стіл, комплект стільців, різноманітні буфети, гірки і навіть комоди для посуду. Ось чому, якщо дозволяє площа, виділена для обладнання вашої вітальні, найбільш оптимальним буде варіант, коли ви зможете вибрати меблі з модулів індивідуально, відповідно до власного смаку і міркуваннями щодо його складу і комплектності.

Саме набори модульних меблів для різних кімнат дозволяють зробити такий зважений вибір, не обмежений рамками стандартних меблевих наборів. Правильно підібрати склад і повністю укомплектувати вітальню допоможуть елементи так званої модульної системи м’яких меблів. Замовивши необхідні за кількістю і складом елементи, які також можуть формуватися за бажанням покупця, ви зможете зібрати необхідні вам диван, м’який куточок, крісла. А при необхідності перекомпонувати меблеві модулі і змінити інтер’єр досить швидко і ефективно.

Склад модульних меблів для кімнат

Модульні системи можна використовувати для вітальні, кухні, спальні, дитячої, бібліотеки, передпокої. Складові елементи модульної системи мають однакові висоту і глибину. Поділ може проводитися за ознакою установки модульних елементів в готові меблеві вироби. По горизонталі: нижні несучі тумби, антресолі і горизонтальні відкриті і закриті полиці, буфетні і книжкові секції-блоки. І по вертикалі: пенали, кутові і кінцеві секції, квадратні дворівневі відкриті демонстратори і некорпусні елементи.

За конструкцією секції стінок можуть комплектуватися орними і відкидними глухими дверима, розсувними і складними скляними дверцятами. Асортимент пропонованих виробниками модулів досить широкий, і може бути доповнений приставними і накладними декоруючими елементами, з відповідною орієнтацією по горизонталі і вертикалі. Поєднуючись між собою, вони дозволяють без зайвих проблем складати всілякі меблеві композиції. За своїм функціональним призначенням вони дозволять скомплектувати меблі з модулів, призначену для зберігання та демонстрації посуду: різноманітні серванти, буфети і гірки, виставкові вітринні шафи.

Для зберігання білизни і верхнього одягу: меблеві шафи, шифоньєри, гардероби, комоди і підлогові тумби. А поєднання однотипних укрупнених елементів між собою дозволяє створювати специфічні за призначенням меблеві зони: їдальня, бібліотека, центр відпочинку і розваг, перегляд колекцій, телевізора, прослуховування музики і т.д.

А об’єднати їх зможуть перехідні некорпусні меблеві модулі, які відкрито не засклені дворівневі вставки, антресолі і кутові вертикальні елементи, що перемежовуються між собою асиметрично і зі зсувом по вертикалі і горизонталі. І варіантів таких експериментів з меблевими модулями може бути безліч.

- Advertisement -
- Advertisement -