Установка септика необхідна для автономної каналізації

- Advertisement -





 
Кожен будинок повинен мати септик для безпечного видалення відходів. Це підземна система яка обробляє і випускає стічні води. Каналізаційна система складається з блок-коробки яка зазвичай побудована з склотканини або бетону. Відходи очищаються і чиста вода повертається до поверхні ґрунтових вод. Як домовласник, ви будете отримувати обслуговування та інші послуги для того щоб ефективно утримувати вашу дренажну систему.
 
 
Принцип роботи септика в системі каналізації
 
 
В системі каналізації стічні води від будинку переміщуються через трубу і входять в септичний бак. Тільки очищена, чиста вода проходить через труби виходу, тому таке рішення вигідне – не треба підключатися до централізованої каналізації. Підтримка септика включає в себе прокачування резервуара приблизно кожні 2 роки або близько того, в залежності від розміру і кількості відходів, які резервуар обробляє щорічно.
 
Більшість професійних сантехніків рекомендують септичний бак великої місткості, який можна відкачувати кожні 3 років. Якщо бак використовується часто, то ви повинні забезпечити його відкачування кожні 2 років. Це допомагає підтримувати бак в хорошому робочому стані. Також септик містить активовані бактерії засвоюють відходи, які ви спускає з вашого туалету. Бактерії перетравлюють і очищають відходи, шкідливі бактерії, віруси і інші небезпечні речовини. Ці мікроби осядуть в баку і засвоять відхід в баку. Додавання активованих бактерій в вашу септическую систему повинен здійснюватися один раз на місяць в рамках обслуговування резервуара і каналізаційних труб.
 
Витрати на установку септика
 
Установка септика вимагає значних витрат. Якщо ви плануєте встановити один, вам знадобиться септик, каналізаційні труби, дозвіл на установку, і відповідне місце для установки резервуара. Розташування резервуара і трубопроводів залежить від результатів випробування на просочування. Кожна септическая система може тримати певну кількість відходу, тому необхідно купувати потрібний вам розмір. Вам доведеться найняти професіоналів, щоб викопати і помістити резервуар в землю і запустити каналізаційні лінії до будинку.
 
Ціна каналізаційної системи буде змінюватись в залежності від розміру і матеріалу, з якого він побудований. Вартість установки стандартного септика може досягати досить великої суми, все залежить від складності та обсягу системи. Переконайтеся, що ви все узгодили з вашими місцевими державними службовцями за конкретними правилами про розмір бака і необхідним дозволами.

- Advertisement -
- Advertisement -