Що таке ведення вагітності, в чому воно полягає?

- Advertisement -





 
Ведення вагітності – це консультування пацієнтки в певні терміни вагітності, регулярне обстеження і спостереження за вагітною жінкою з метою корекції можливих відхилень і запобігання або профілактики будь-яких ускладнень. Мета будь-якого спостереження за вагітністю – народження здорової дитини, тобто поліпшення генофонду нації.
Де спостерігатися – кожна жінка вирішує самостійно. Це може бути жіноча консультація за місцем проживання або приватна клініка. Головне, щоб це був профільний медичний заклад, в якому зможуть надати допомогу в будь-якій критичній ситуації.
Чи є групи жінок, яким необхідні програми ведення?
Будь-яку вагітну необхідно спостерігати, незалежно від віку і стану здоров’я. Багато хто приходить в клініку не тільки для спостереження за вагітністю з медичної точки зору, але і просто за теплим і дбайливим ставленням: їм страшно, незрозуміло і хвилююче. В хорошій клініці не тільки допоможуть вирішити проблеми зі здоров’ям, але і підтримають морально і психологічно.
Яку обрати приватну клініку гінекології та урології в Києві?
Приватна жіноча консультація «Українська медична група» була створена в 1997 році лікарями, які пропрацювали багато років в державній медицині і знають не з чуток всі її плюси і мінуси, що дозволяє клініці постійно підвищувати якість обслуговування. Медичний центр “Українська медична група” – багатофункціональний медичний заклад, детальніше з його роботою можна познайомитися на сторінці http://umg.kiev.ua/, де є багато додаткової інформації.
Консультація працює в Києві понад 20-ти років, і її позитивна репутація є результатом роботи всієї команди професіоналів: тут ввічливі адміністратори, уважні медсестри, висококваліфіковані лікарі та сучасна технічна база. Профілюючі напрямки – гінекологічне та урологічне. Також надається можливість отримати послуги терапевта, невропатолога, андролога, психолога, дерматолога, кардіолога, масажиста, що забезпечує повний цикл ефективного лікування.
За відгуками вдячних пацієнтів, багато жінок і чоловіків шукали хорошого фахівця, а знайшли його саме в цій клініці. Тут вважають, що відмінна якість лікування – це головний і вирішальний «маркетинговий фактор». В колективі консультації працюють лікарі, які мають першу та вищу категорії і постійно підвищують свій професійний рівень на курсах, конференціях, тренінгах.
Кваліфікована діагностика і лікування надається жінкам, які страждають гінекологічними захворюваннями. Здорові жінки набувають можливість проводити успішну профілактику гінекологічних захворювань і планування вагітності. Вагітні жінки мають можливість спостерігатися в жіночій консультації до 20 тижнів вагітності.
Ведення вагітності – непросте завдання для лікарів та медичної консультації. Потрібен особливий професіоналізм, висока відповідальність, спеціальне оснащення, апаратура, персонал, та й просто достатні площі, згідно з усіма вимогами. Все це зуміли організувати в приватній жіночій консультації “Української медичної групи”.
 
При підготовці статті використана інформація з сайту umg.kiev.ua

- Advertisement -
- Advertisement -