Використання лімфодренажу в косметології

- Advertisement -




Лімфодренаж – є безопераційним методом профілактики, а також лікування. Це група процедур, які активізують застояну лімфу, впливаючи на судини і лімфатичні вузли. Сприяє лімфодренаж виведенню зайвої рідини і рівномірному розподілу її. Крім цього дана процедура підвищує імунітет. Лімфодренаж рекомендують при патологічних станах і функціональних порушеннях, а також для профілактики.
Залежно від впливу на тканини лімфодренаж поділяють на: поверхневий (вплив здійснюється на лімфокапілляри і активні нейрорецептори на шкірі, наприклад вакуумний масаж або мікрострумова терапія), глибокий (відновлює в глибоких шкірних шарах функції лімфатичних судин) і внутрішній (опрацювання області основних лімфатичних вузлів ).
Показаннями для застосування лімфодренажу є: жирові відкладення, порушення обміну речовин, профілактика тромбозу, целюліт, зниження тургору шкіри, поява під очима набряків, порушення циркуляції крові, синці під очима.
Лімфодренажна терапія виводить токсини, активізує обмінні процеси, покращує лімфоток, позбавляє від набряків, покращує кровообіг, відновлює водний баланс, сприяє зниженню ваги, усуває в’ялість шкіри і целюліт.
У комплексній терапії лімфодренаж допомагає прибирати післяопераційні рубці, стрії, шрами, прибирає вікові зміни шкіри, прибирає надлишкове скупчення жиру в області стегон і сідниць, знімає інтоксикацію, бореться з лимфостазом.
Перед проведенням даної процедури рекомендується пити достатньо рідини, щоб токсини ефективніше виходила з організму.
Курс лимфодренажа до десяти процедур. Після першого сеансу помітний ефект, а після третього сеансу мабуть йдуть набряки, вирівнюється колір обличчя, зникають дрібні судини.

- Advertisement -
- Advertisement -