Масаж голови в Аюрведі

- Advertisement -





 
Традиційно масаж голови в Аюрведі – це один з найбільш ефективних методів догляду і лікування, при цьому, а процесі роботи використовуються аромомасла. Аюрведа масаж голови – включає роботу з плечима, шиєю, комірцевої зоною, з особою і зі скальпом. Рекомендується даний масаж в якості антистресової процедури.
Масаж проводиться з маслом, завдяки якому відбувається охолодження голови, знімається розумова втома, приходить душевний спокій і зникає головний біль. Проходить очне напруга, а також шум у вухах, йде почуття тривоги, нормалізується тиск, поліпшується зір, зміцнює імунітет, розсіюється страх, забезпечується високий рівень концентрації.
Все це можливо відчути, коли проводитися аюрведа масаж голови. Дана методика справді унікальна, так як після процедури відновлюється не тільки фізичне, а також психологічний стан людини.
Спеціально підібрані масла запобігають випадання волосся, в деяких випадках навіть зупиняють посивіння. Під час процедури шкіра голови і безпосередньо волосся отримують посилене харчування. Проникаючі в мозок вібрації під час масажу стимулюють його, запобігаючи депресію, лінь, апатію, також підвищуються інтелектуальні функції.
Аювердіческій масаж голови посприяє відновленню діяльності нервової системи, врегулює внутрішньочерепний тиск, сприятиме корекції і поліпшення стану шийних хребців. Підвищить рівень гормонів радості, подарує позитивний настрій і просто гарний настрій. В ході масажу розслабляються рефлекторні зони голови, зміцнюються волосся, забезпечується міцний сон.
Допомагає такий масаж поліпшити і колір обличчя. В цілому процедура займає близько півгодини.
Після важкого трудового тижня, подаруйте собі хвилини чуттєвого щастя. Повірте, після масажу голови, ви дійсно подивіться на все по-новому.

- Advertisement -
- Advertisement -