Найчастіші поломки Ленд Ровер

- Advertisement -





 
Машини Ленд Ровер досить часто експлуатують в інтенсивних режимах і екстремальних навантаженнях. Це призводить до виникнення різних типових несправностей.
Який надійної не була б дана марка машини, в будь-якому випадку доведеться періодично проводити ремонт ленд ровер плановий або екстрений. Якщо говорити про двигуни даного автомобіля, то протягом багатьох років вони показали себе як надійні. Що стосується системних несправності двигуна, до них відносять такі: на бензиновому – заміна комплекту ланцюгів і на дизельному – вихід з ладу турбін.
Частою проблемою є відмова парктроника. Найчастіше це відбувається через ушкоджень електропроводки, так як вона погано захищена від різного роду впливу навколишнього середовища. Для усунення необхідно провести діагностику автомобіля, саме тоді можна з’ясувати, на яких датчиках фіксуються помилки.
Характерний гул може з’являється в районі передньої підвіски, який посилюється на швидкості вище 80 км / ч. Помітно посилюється при маневруванні. Даний гул є симптом несправності підшипника.
Також можлива поява гулу в області центральній частині автомобіля, що є ознакою несправності роздавальної коробки. Причина цього – падіння рівня масла, через протікання його через сальники. Тому важливо періодично досліджувати роздавальну коробку на предмет підтікання та своєчасно усувати його.
Після пробігу понад 80 тис. Км може втратити еластичність підвіска, що негативно позначається на безпеці. У подібних випадках подолання дорожніх перешкод супроводжується глухим стуком. Також цей стукіт чути при різкому гальмуванні. Причиною швидше за все є знос або пошкодження маслонаповнених Сален-блоків передніх нижніх важелів. Їх заміну проводять в спеціалізованому техцентрі.
Є й інші поломки, тому, щоб ваше авто не підвело вас, періодично його повинен оглядати фахівець.

- Advertisement -
- Advertisement -