Підготовка до імплантації зубів

- Advertisement -




Напевно, кожен з нас мріє про «голлівудську усмішку». Для того, щоб ця мрія стала реальністю, слід приділяти досить багато уваги нашим зубам і порожнини рота. При виявленні будь-яких негативних симптомів слід негайно звертатися до лікаря. На жаль, але далеко не всі люди йдуть цим простим вказівкам, а наслідки подібної халатності бувають плачевними:
зуби хворіють, випадають, а в порожнині рота починають розвиватися різні захворювання (абсцеси, пародонтоз, інфекційні процеси та інше). Як допомогти собі в цій ситуації?
збереження зубів
Насправді ж, вихід є. Вам допоможе хірургічна стоматологія – наприклад, можна встановити зубний імплант. Фахівці, які працюють в цій галузі медицини, мають ретельну підготовку – вони можуть не тільки видаляти хворі зуби, але і здійснювати операції і робити розрізи в ротовій порожнині. Знайте:
стоматологічна хірургія своєю головною метою ставить саме збереження натуральних зубів у пацієнтів, іншими словами – підтримка працездатності жувального апарату. Однак часто відбувається так, що патологія руйнівних процесів досягає масштабів, при яких дана задача стає практично неможливою. Рішенням таких проблем, на жаль, є видалення хворих зубів. Тут і назріває питання про те, що робити з жувальної функцією, якщо її підтримку не вдалося? Благо, є рішення – установка імплантів, в парі з якою повинна йти підготовка ротової порожнини.
І тут слід правильно підійти до питання, наприклад, вибору фахівця. Погодьтеся, що розсудлива людина не довірить таку операцію кустарному стоматолога. Саме тому слід звертатися тільки до професіоналів, в серйозні медичні клініки. Деякі з них мають досвід роботи понад двадцять років. До того ж, подібного роду організації ніколи не нехтують прогресом, тому можна розраховувати на використання найсучасніших методів лікування.
проведення підготовки
Цей етап необхідно дуже ретельно продумати і по можливості намагатися знизити ризики. По-перше, лікар повинен отримати найповнішу інформацію про свого пацієнта. Останньому слід також ретельно підготуватися – як фізично, так і морально. До речі, лікувати пародонтит і інші захворювання просто необхідно.
Хірург-стоматолог повинен насамперед оцінити стан зубів пацієнта, обстежити кісткову тканину. Для цього доведеться пройти процедури рентгена, КТ і кілька інших досліджень. Якщо в процесі санації буде виявлений карієс, його доведеться повністю вилікувати. Особливо це стосується ускладнених захворювань, які спричинять за собою пломбування каналів коренів. Терапевтичне лікування не завжди може допомогти, тому іноді доводиться звертатися до хірургічних методів.

- Advertisement -
- Advertisement -