Бізнес ідея. Облаштування камінів і печей

- Advertisement -




Сучасні каміни чудові тим, що влаштувати їх можна не тільки в заміських особняках або на дачі, але і в квартирах. Але варто пам’ятати, що якщо ви вирішили організувати, організувавши будівництво печей і камінів, то вам не варто відмовлятися ні від яких замовлень, беручись навіть за найскладніший.
А починається реалізація бізнес-ідеї «будівництво печей і камінів» зі збору креслень і фотографій, які стануть вашим портфоліо, і дозволять будь-якому замовнику відводити то, якими можуть бути сучасні каміни, і вибрати потрібний. А сучасні каміни дуже різні, і кожен, хто веде будівництво печей і камінів, прекрасно знає про це. Сучасні каміни можуть бути кутовими і настінними (повішеними в вигляді картинг), вугільними, деревними і газовими, декоративними і помилковими, а можуть бути потайними захованими від сторонніх очей.
Ще більш розрізняються сучасні каміни в своєму оформленні. А для цього використовують не тільки природний камінь, а й метали, плитку, мозаїки і навіть скло. Для захисту від іскор встановлюють чавунні дверцята з жаростійким склом. У продажу є такі ж металеві дверцята, вони дуже декоративно виглядають, поєднання металу і скла забезпечує надійність і одночасно красивий вид палаючого полум’я в печі.
І так, ви збираєте портфоліо, в якому будуть представлені не тільки різні сучасні каміни і печі, але і їх класичні зразки. Після цього ви шукайте клієнта, спочатку налаштувавши себе, що будівництво печей і камінів буде проводитися вами в будь-якому приміщенні – в будинку, на дачі, в особняку, і навіть в кабінеті офісу в центрі міста, або в квартирі на 16 поверсі панельного будинку.
Адже якщо ви хочете вести будівництво печей і камінів професійно, то повинні вміти головне – догодити будь-якому замовнику.
Так само ви повинні думати про його безпеку та зручність його сусідів. А тому вам доведеться навчитися, не тільки класти праці або облицьовувати каміни мармуром або плиткою, але і розбиратися в сучасних системах очищення повітря. Але ж тільки вони зможуть дозволити вам розмістити справжній, призначений для спалювання дров та вугілля камін в міській квартирі.
Хоч з іншого боку вирішити цю проблему буває іноді дуже просто – достатньо переконати клієнта в тому, що йому підійде газовий камін, який не дає кіптяви, диму і сажі, і чия експлуатація є не менш безпечною, ніж користування звичайнісінькою кишенькової або кухонної запальничкою.
Що стосується печей, то попит на них останнім часом так само дуже великий. З одного боку його забезпечують ті, хто б хотів мати в своєму будинку щось по-справжньому традиційне. А що може бути краще, ніж класична піч? З іншого боку останнім часом все більше господинь розуміють, наскільки смачні страви, приготовані в печі, тому і хочуть розмістити їх на своїй кухні.

- Advertisement -
- Advertisement -