Рідкокристалічні монітори, особливості

- Advertisement -





 
По-перше, монітори, в основі яких знаходиться електронно-променева трубка, значно шкідливішим для вашого зору, тому що вони працюють на зовсім інших технологіях, якщо пояснювати коротко, то зображення в таких моніторах постійно миготить. Очі цього частого миготіння начебто і не бачать, але насправді це не так, очі сильно втомлюються. Старі монітори б’ють не тільки по вашим очам, але і по здоров’ю взагалі, тому що вони створюють шкідливий електромагнітний фон.
По-друге, сучасні рідкокристалічні монітори видають картинку, яка значно соковитіше, чіткіше і приємніше. Люди, які хоч раз в житті сиділи за новим монітором, до старих, як правило, намагаються вже ніколи більше не повертатися.
По-третє, сучасні тонкі монітори значно виграють в дизайні. За параметром товщини їх корпусу вже давно навчилися не виходити за рамки кількох сантиметрів. Крім цього, багато моделей інакше як дизайнерськими витворами і не назвеш, адже їх оснащують цікавими декоративними рамками, а також ефектним підсвічуванням клавіш меню. Якщо ж говорити про пузаті пережитки минулого, то тут існував тільки один дизайн на всі моделі під кодовою назвою «здоровий білий ящик».
По-четверте, завдяки новітнім технологіям і маленьким розмірам вони ще й економлять електроенергію. На ринку також поширені моделі з так званих еко серій, які вміють самостійно знижувати яскравість зображення, коли ви довго до нього не підходьте. Це не тільки дозволяє економити електроенергію, але і значно збільшує термін служби приладу.
Якщо ваш монітор несподівано вийде з ладу, що мало ймовірно, то ви завжди зможете звернутися в сервісний центр, а для ремонту системного блоку можна звернутися в сервіс, де вам виправлять всі швидко і за прийнятною ціною.
Як би там не було, пам’ятаєте, довге сидіння навіть перед самим сучасним монітором ні до чого доброго не приведе. Мінімум один раз на годину ви повинні робити п’ятнадцятихвилинні перерви, відволікаючи очі від монітора. На роботі ви можете відволікатися від монітора, не встаючи з місця, і робити невеликі вправи для очей, і тоді ви точно будете задоволені роботою свого пристрою.

- Advertisement -
- Advertisement -